Corona Tuinconcerten

Corona Tuinconcerten
Het is mooi weer, we mogen weer voorzichtig naar buiten: tijd voor mooie muziek!

We hopen dat jullie gezond zijn, en de moed niet hebben verloren; wij kunnen niet wachten weer te gaan spelen, en nodigen jullie van harte uit voor drie tuinconcerten in de tuin van Anneke en Bart in Arnhem. Alles uiteraard volledig corona-proof: op 1 1/2 meter afstand van elkaar, wegens het zingen op minimaal 2 meter afstand van ons, in de buitenlucht, zonder verkouden en hoestende mensen en natuurlijk met schone handen. 

Op zaterdagmiddag 13 juni, 27 juni en 11 juli van 14.30-15.30u én van 17:00-18:00u geeft het Charivari trio tuinconcerten in de Charivarituin aan de Hommelseweg in Arnhem. Er is plek voor ongeveer 25 mensen, dus voor een select gezelschap! We zullen eerste rang en tweederang kaartjes verkopen; voor een eerste rang ticket van 15 euro krijg je een stoel, en voor 10 euro zit je op de tweederang: een traptrede mét kussentje. Extra: de eerste drie aanmeldingen mogen een verzoeknummer indienen, afkomstig van onze laatste vier cd's!

Goed voor het vakantiegevoel: in exotisch Arnhem heb je echte bergen, en is traplopen onvermijdelijk. Voor degenen die minder goed ter been zijn, kan dat wel beperkt worden tot één flinke trap aan de voorkant van het huis. Kaartjes bestellen kan door hier te klikken. Wacht niet te lang; vol is vol!

We houden rekening met de samenstelling van je huishouden; mensen uit hetzelfde huishouden hoeven geen 1 1/2 meter afstand van elkaar te houden. Helaas mogen we jullie wat betreft hapjes en drankjes niet in de watten leggen, maar voel je vrij je eigen consumpties en lekkernijen mee te nemen. Op de vrijdagavond voorafgaand aan het tuinconcert laten we weten of het concert doorgaat, i.v.m. de weersvoorspellingen. Uiteraard krijg je je geld terug, wanneer we onverhoopt het concert moeten annuleren. 

Welkom! 

Kaarten reserveren kan via dit formulier.

Loading...